Apskatītie produkti

Riepas

Ražotāji

Informācija

Vasaras riepa 165/80 R14 85T BRILLANTIS BARUM Skatīt lielāku

35,89 € AR PVN

Vasaras riepa 165/80 R14 85T BRILLANTIS BARUM

16580 R14 85T BRILLANTIS

Jauns produkts

Izmērs: 165/80 R14. Protektora zīmējums: BRILIANTIS.  Vasaras riepa. Ātruma un noslogojuma indekss: 85T. Brends: BARUM.

Vairāk informācijas

Šis produkts vairs nav pieejams

Datu lapa

Riepas augstums %80
Riepa platums mm.165
Diametrs "14

Vairāk informācijas

Tāpat kā Brillantis 2 sportiskākais „brālis” Bravuris 2, arī jaunais modelis ir ieguvis gan asimetrisku protektora zīmējumu, gan arī karkasu ar „plakano” profilu. Šie jaunievedumi ekonomiskajā klasē sola gan labākas gaitas īpašības, gan arī lielāku nobraukumu. Turklāt asimetriskā protektora raksta izmantošanai ir sava veida pamatojums – lai labāk varētu izdalīt un atpazīt Brillantis 2 starp konkurentiem budžeta klases segmentā.

Tā saucamais plakanais karkass pirmo reizi tika izmantots ContiPremiumContact pirmās paaudzes riepās. Toreiz tas saucās kā bioniskais, kad ar karkasa palīdzību iegūtās riepas īpašības tika salīdzinātas ar interesantām biomehānikas īpatnībām, kuras varēja novērot dzīvnieku pasaulē. Šobrīd vecais labais bioniskais karkass ir kļuvis jau par klasiku, kuru CONTINENTAL izmanto ne tikai augstākājā segmentā, bet arī zemākajos.

 

Izmantojot plakano karkasu, asimetrisko preotektora rakstu un atjaunināto gumijas sastāvu, ir izdevies panākt par 11% lielāku nobraukumu, par 2% labākas vadāmības un bremzēšanas īpašības uz sausa ceļa, bet uz slapja ceļa saķeres īpašības uzlabotas par 1÷3%.

 

Pati galvenā Barum priekšrocība ir un paliek cena. Šķiet, ka arī jaunais Brillantis 2 turpinās iesākto tradīciju – labs darījums par labu cenu. Turklāt inženieri ir pacentušies pievērst uzmanību riepas ārienei, izveidojot glītas sānu malas, līdz ar to piešķirot Brillantis 2 vēl lielāku vērtību ekonomiskās klases segmentā.

Iepirkumu grozs: 0 produkts Preces (tukšs)    

Nav produktu

Tiks noteikts Piegāde
0,00 € Pavisam kopā:

Pasūtīt

Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Tavā gozā ir 0 produkti. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu

Izvēle un Meklēšana

Pirktākie produkti