Piedevas

Ražotāji

Informācija

Piedevas

Piedevas

Piedevas  Šeit ir 20 preces.

lapā
Rādīt 13 - 20 of 20 vienības
  • Īss ieskats
    10,51 € Pieejams

    Degvielas iesmidzināšanas sistēmas attīrīšanas līdzeklis. Noņem oglekļa un citas nogulsnes no degvielas sadalītāja/droseles korpusa, no inžektoriem un vārstiem. Nodrošina precīzu inžekcijas daudzumu un degvielas izsmidzināšanu. Regulāra lietošana garantē zemu, normām atbilstošu emisiju līmeni. Ilglaicīgai iedarbībai: katriem 2000 km, uzpildoties...

    10,51 €
    Pieejams
  • Īss ieskats
    11,19 € Pieejams

    Degvielas sistēmas apstrādes līdzeklis. Profilaktiskai apkopei pievienojiet degvielai katrus 2000 km. Pietiekams maksimāli 75 litriem degvielas. Augsti efektīva piedevu kombinācija aizsargā visas degvielas sistēmas sastāvdaļas pret koroziju. Pārbaudīts uz saderību ar katalītisko neitralizatoru. Iedarbība: Aizsardzība pret koroziju.

    11,19 €
    Pieejams
  • Īss ieskats
    7,74 € Pieejams

    Stūres pastiprinātāja eļļas zuduma aizkavētājs. Saturētās piedevas optimāli kopj gumijas un plastmasas blīves stūres mehānismā. Piemērots stūres mehānismiem, kas piepildīti ar ATF II, ATF III vai centrālajām hidrauliskajām eļļām. Palīdz izvairīties no eļļas zudumiem

    7,74 €
    Pieejams
  • Īss ieskats
    11,71 € Pieejams

    Līdzeklis transmisijas eļļas teces novēršanai. Atjauno sacietējušus transmisijas blīvslēgus un samazina eļļas patēriņu. Vairs nekādu augsni piesārņojošu eļļas traipu. Aizsargā sajūgu pret piesārņošanos ar eļļu, novērš defektus eļļošanā. Visām manuālām ātrumkārbām, palīgpārnesumiem un diferenciāļiem. 50 ml ir pietiekami uz 1 litru transmisiju eļļas.

    11,71 €
    Pieejams
  • Īss ieskats
    5,54 € Pieejams

    Vārstu tīrīšanas līdzeklis. Novērš nogulšņu veidošanos uz ieplūdes vārstiem un uztur dzinēju tīru. Nodrošina ideālu degvielas izmantošanu un tīru degšanu. Regulāra lietošana dod zemu, normām atbilstošu emisiju līmeni. Lietot katrā uzpildes reizē. Pietiekams vienai pilnai bākai.

    5,54 €
    Pieejams
  • Īss ieskats
    11,43 € Pieejams

    Eļļas piedeva ar MoS2. MoS2 cietā smērviela veido ļoti izturīgu plēvīti, kas būtiski samazina berzi un nodilumu. Palielina darbības vienmērīgumu un uzticamību. Pievienojiet motoreļļai 5% Oil Additive katrā eļļas nomaiņas reizē.

    11,43 €
    Pieejams
  • Īss ieskats
    6,05 € Pieejams

    Svina aizstājējs. Visiem benzīna dzinējiem, kuriem iepriekš vajadzēja svinu saturošu benzīnu. Ir pievienojams uzpildoties. Izvairīties no nepietiekamas pievienošanas un pārdozēšanas. 25 ml ir pietiekošs 25 litriem benzīna.

    6,05 €
    Pieejams
  • Īss ieskats
    10,00 € Pieejams

    Piedeva hidrauliskajiem vārstiem. Slāpē hidraulisko bīdītāju troksni. Benzīna un dīzeļa dzinējiem. Pārbaudīta uz savienojamību ar turbokompresoriem un katalītiskajiem neitralizatoriem. Pievienojiet motoreļļai. Savienojama ar visām minerālajām un sintētiskajām motoreļļām. 300 ml ir pietiekami uz 6 litriem motoreļļas.

    10,00 €
    Pieejams
Rādīt 13 - 20 of 20 vienības
Iepirkumu grozs: 0 produkts Preces (tukšs)    

Nav produktu

Tiks noteikts Piegāde
0,00 € Pavisam kopā:

Pasūtīt

Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Tavā gozā ir 0 produkti. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu

Izvēle un Meklēšana

Pirktākie produkti